Hirdetés

Pár dologban azért szegényebb lesz Resident Evil 3 remake

|

Noha sok újdonságot tartogat majd a harmadik Resident Evil felújítása, lesznek olyan elemek, melyeket az eredeti játék kedvelői hiányolni fognak.

Hirdetés

A tavalyi év egyik legnagyobb meglepetése volt a fantasztikusan sikerült Resident Evil 2 Remake, mely tisztelettel, mégis újító szándékkal nyúlt hozzá az alapanyaghoz. A Capcom bejelentette, hogy a harmadik rész is megkapja a maga felújítását, nekünk pedig nincs okunk feltételezni, hogy ezúttal kevésbé minőségi munkát végeznének. Ennek ellenére bizony lesznek olyan változtatások, amik nem biztos, hogy elnyerik a keményvonalas rajongók tetszését. 

Hirdetés

A játékon producerként dolgozó Peter Fabiano egy interjúban most megosztott néhány érdekességet a készülő felújításról. Ebben leszögezte, hogy ugyan sok felfedeznivaló vár majd a játékosokra a különböző területeken, de senki ne számítson egy nyílt világú játéktérre. Így sajnos nem tudunk kedvünkre kószálni Raccoon Cityben, de erre egyébként sem lenne sok esélyünk, mivel ott lohol majd a nyomunkban a Nemesis, aki az előző rész Tyrantjának továbbfejlesztett mesterséges intelligenciáját kapta meg, így nem sok nyugtot hagy majd nekünk. Hogy könnyebben túléljünk a fertőzöttekkel teli város utcáin, a fejlesztők nagyon odafigyeltek a hangokra, melyek segíthetnek nekünk felkészülni arra, hogy mi vár minket a következő sarkon.

Emellett olyan elemeket elhagytak a a remake-ben, melyek az eredeti játékban benne voltak, így például nem lesz többféle befejezés, ami nyilván felvet kérdéseket azzal kapcsolatban, hogy ki lesz rajta a helikopteren a játék végén. Emellett az egyes eseményeknél megjelenő döntéseket is kihagyták, és a Mercenaries mód sem tér vissza, viszont Carlost játszható karakterré tették, hogy ellensúlyozzák a hiányosságokat.

Meglátjuk, hogy ez milyen összhatást eredményez, és hogy mennyire térnek majd el a klasszikustól az alkotók.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)