Hirdetés

Resident Evil 4,5,6 Remaster - már 1,5 milliót szállítottak le belőle

|

A Capcomnak már jól tejelnek az újrakevert Resident Evil részek. 1,5 millió példányon adtak túl az elmúlt néhány hónapban.

Hirdetés

A Capcom jelentése szerint a Resident Evil 4, 5, 6 Remaster változataiból már 1,5 millió példányt küldtek ki a játékboltoknak. Fontos megjegyezni, hogy ez nem azt jelenti, hogy ennyit vettek meg a vásárlók. Ez csak a boltok által felvásárolt példányszám.

A Resident Evil 6 Remaster márciusban jelent meg, azóta kijött már a Resident Evil 5 Remaster és legutóbb a Resident Evil 4 Remaster is befutott augusztusban.

Amerikában az eladott példányszám a boltokban és digitálisan elérte már az 1 milliót, tehát az újrakeverés már bőven megérte a kiadónak. Európába a bolti verziók egyébként decemberben futnak be, digitálisan már elérhetőek.

A Capcom jelentése szerint a Resident Evil a cég legsikeresebb címe, aminek egyes részeiből már 69 milliót adtak el világszerte.

A sorozat következő része, a Resident Evil 7 várhatóan 2017. január 27-én jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)