Hirdetés

Resident Evil 4 - elképesztően jól néz ki a rajongói remake

|

Hiába éljük a remake-ek és remastered változatok korát, nem minden olyan játékot újítanak fel a kiadók, amikre a rajongók vágynának. Emiatt ugrott neki egy mindössze kétfős csapat is, hogy modern színvonalra hozza a Resident Evil 4 látványvilágát.

Hirdetés

Bár a Resident Evil 4 tavaly már kapott PC-n egy HD kiadást, azzal nem minden rajongó volt elégedett, így voltak, akik nekiláttak, hogy elkészítsék a saját felújított változatukat is. Az összehasonlító screenshotok azért is lenyűgözőek, mert a projekten összesen ketten, egy amerikai és egy spanyol srác dolgoznak.

Érdemes egyébként felkeresni a projekt weboldalát is, ahol például abba is betekintést nyújtanak a készítők, milyen való életbeli inspirációkat találtak egy-egy játékbeli helyszín részleteinek kialakításához. Amint azt némelyik képen láthatjátok, nem csupán a Resident Evil 4 textúráit újították fel, hanem több helyen a modelleket is sokkal részletesebb változatokra cserélték.

Bár egyelőre úgy tűnik, nem érkezik újabb felújított változat a Resident Evil 4-ből, sokáig valószínűleg pont ugyanezt gondolták a második rész végül törölt remake-jének fejlesztői is.

Nektek hogy tetszenek a rajongói munkák?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)