Hirdetés

Resident Evil 4 - kasszasiker Wii-n is

|

A Capcom megasikeres szériájának legutolsó tagja a pc-t (okkal) leszámítva minden platformon jó eladásokat produkált.

Hirdetés

Az Amerikai Egyesült Államok elnökének elrabolt lányát kereső ex-rendőr filmszerű élménnyel megáldott hangulatos, helyenkét félelmetes kalandja alapvetően pozitív fogadtatásra lelt a játékosok és a sajtó részéről egyaránt.
A Capcom nemrég tette közzé, hogy leszállították az egymilliomodik Wii Edition-t a boltokba. Az NPD csoport mérései alapján csak az Államokban 300.000 példány kelt el a játék ezen változatából, mely megjelenése pillanatától roppant kedvező, 29.99 USD áron volt beszerezhető. Az összértékesítési mutatók szerint minden platformot figyelembe véve 2.1 millió példány került értékesítésre, ami megközelítőleg 73.9 millió USD forgalmat jelent.
A sorozat 1996-os debütálása óta több mint 33 millió eladott kópiát képes felmutatni.

 


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)