Hirdetés

Napi büntetés: randijáték lett a Resident Evil 4-ből

|

A Resident Evil 4: Otome Editionben Ashley szeméből élhetjük át a klasszikusnak számító kalandot és zúghatunk bele a megmentésünkre érkező Leonba, ami egyszerre zseniális paródia és agyzsibbasztóan rossz poén.

Hirdetés

A korábban statikus kamerával operáló túlélő-horrorként fejlődő szériában gyökeres változást jelentett a Resident Evil 4 megjelenése, az akció irányába eltolt rész pedig sokak szerint a széria egyik legjobbja. Egy csapat amatőr játékkészítőnek hála viszont már egy sokkal viccesebb szemszögből is átélhetjük.

A Resident Evil 4: Otome Edition egy randiszimulátor, ami a sztereotipikusan sekély megmentendő lány karaktere mellett az elsősorban Japánban népszerűnek számító alműfaj (a női közönségnek szánt otome-játékok) paródiája is egyben. A klasszikus zombis sztori rajongói pedig valószínűleg kiválóan fognak szórakozni azon, hogyan alakították a játék screenshotjai és néhány saját művészi elem segítségével a spanyol szektatagok emberrabló akcióját szerelmi sztorivá a készítők, néhány új jelenetet is kitalálva a Resi 4-ben nem látott események köré.

A nagyjából 30-45 perc alatt végigjátszható demót innen tudjátok letölteni, amit akkor ajánlunk kifejezetten, ha szeretnétek egy jót nevetni például a látszólagos játékbeli választások súlytalanságán, vagy a játékbeli szerelmi szálak egyszerűségén.

Ha már romantika, akkor költöttünk mi is:

Ashley, Leon ül a padon, zombik hörögnek,
a párt akkor sem zavarják, ha fejükön pörögnek.
Ez még viccnek is rossz, legyen újra rend,
Maradjon meg a műfajnak a Hatoful Boyfriend.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)