Hirdetés

Resident Evil 4 remake és Crime Boss: Rockay City - ezzel játszunk a hétvégén

|

Begőzölt spanyol parasztok és hollywoodi sztárok társaságában ütjük agyon az időt.

Hirdetés

Egyeseknek nosztalgikus élmény jelent, másoknak pedig friss tapasztalatot a Capcom modernizált klasszikusa, amire többen rá is csúsztunk a szerkesztőségből. De a negyedik rész bétája okozta Diablo-láz sem akar csitulni, nem jöhet elég hamar az összes fejezetet és a teljes térképet tartalmazó végleges változat.

mazur - Nagyon élveztem a Resident Evil 4 remake-et, játék közben viszont hirtelen rádöbbentem, hogy bár annak idején nagyon vártam a megjelenését, végül teljesen elfeledkeztem a Resident Evil Village kiegészítőjéről (Winter's Expansion). Úgyhogy vissza a faluba! (Mármint a másikba.)

Paca - Nagyon jó volt végre újra Forza Horizon 5-özni a Rally Adventure DLC-vel, de várnak rám a spanyol parasztok - elmélyülök a Resident Evil 4 remake-ben, mert mindenhol azt írják, hogy az év egyik legjobbja. Felraktam egyébként a Diablo III-at is, készülve a negyedik részre, mert eszembe jutott, hogy szinte semmit nem játszottam vele még, úgyhogy nekem ez is legalább annyira új élmény lesz, mint másoknak a folytatás.

Hirdetés

Csirke - A Star Wars Jedi: Survivor megjelenése előtt úgy döntöttem gyorsan végigjátszom újra az előző részt, a Jedi: Fallen Ordert, hogy biztosan emlékezzek a sztori minden apró kis részletére, mikor rávetem magam a folytatásra. Azt kell mondanom, ez még mindig egy piszok jó játék.

Szada - Azóta kíváncsi voltam az 505 Games újdonságára, a Crime Boss: Rockay Cityre, hogy a tavalyi The Game Awardson bejelentették, már csak az ismerős arcok (mint Michael Madsen, Kim Basinger, Danny Trejo, Danny Glover, Chuck Norris és Michael Rooker) és nosztalgikus hangulat miatt is. Most pedig rávetem magam, hogy leteszteljem, és megtapasztaljam, hogy valóban olyan rossz lett-e, mint amilyennek az első pontszámok alapján tűnik. Remélem, hogy nem. 

Dawe - Amíg a többiek a legújabb címeket koptatják, azt tervezem, hogy előkotrok pár régi kedves játékot egy otthon kallódó vinyó mélyéről. Sid Meier Colonizationjét évente legalább egyszer újrajátszom, mert a mai szemmel nézve már megmosolyogtató 16 bites grafika ellenére a játékmenet továbbra is kiváló, a nosztalgiakoktél markáns ízéhez pedig a szuper zenék is hozzájárulnak. Ha pedig sikerült kikiáltani a függetlenséget, a poligonokban (nem túl) gazdag Carrier Command segítségével folytatom a múltidézést. 

MattMadzz - Szívesen írnék valami új, csillogó játékot, de az az igazság, hogy amíg a Resident Evil 4 remake-hez nem jutok hozzá konzolon, semmilyen AAA vagy indie játék nem érdekel. 1-2 League of Legends ranked biztosan lefolyik majd, esetleg lövöldözök kicsit a CS:GO-ban, hogy felkészülten várjam a CS2 indulását, de a legtöbb játékidőt a hétvégén a Mighty Doomba rakom bele. Igen, egy telefonos játékba. Come at me.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hunter - Ezen a hétvégén lesz az EVO Japan 2023, ami a világ legnagyobb verekedős versenyének japán mellékága. A terveim között a következő napokban az szerepel, hogy az egyik monitoromon figyelem ahogy a profik összeverik egymást, a másikon pedig tanulom Jurit a Street Fighter V-ben, és Baikent a Guilty Gear Strive-ban. Az EVO időszak mindig nagyon mókás, főleg azért, mert ilyenkor a szerverek is tele lesznek csillogó szemű kezdőkkel, akiket a földbe tiporhatok.

Zs - Elkövettem azt az óriási baklövést, hogy részt vettem a Diablo IV Open Betaban, és azóta bizony semmi más sem érdekel: az étel elvesztette az ízét, a jó bor nem oltja már szomjam, a Far Cry 6-ot pedig még rosszabbnak találom, mint egy hete. De sebaj, megyek tovább, mert június 6-ig úgysincs démongyepálás. 

Chava - Gondolatban már Holmes és Watson társaságában koptatom a londoni utcaköveket, ám még van egy kis idő a Sherlock Holmes The Awakened remake érkezéséig. Ezt leginkább film- és sorozatnézésre, valamint olvasásra szándékozom fordítani, nem tervezek addig semmi másba belekezdeni.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)