Hirdetés

A Resident Evil 4, 5, és 6 is jön a jelenlegi konzolgenerációra (videó)

|

Szinte az összes Resident Evil-részt játszhatjuk PlayStation 4-en és Xbox One-on is, kérdés persze, hogy ez a legjobb megoldás?

Hirdetés

Egyelőre nem lehetünk benne igazán biztosak, mi is lesz a Resident Evil-sorozat jövője azt követően, hogy megjelenik az Umbrella Corps, de addig is a Capcom húzhatja az idő a különböző régebbi részek felújításával és újrakiadásával.

Így be is bejelentették, hogy hamarosan játszható lesz PlayStation 4-en és Xbox One-on a Resident Evil 4, 5, és a 6 is. A megjelenés időrendje viszont fordított lesz, először a hatodik epizódot kapjuk meg március 29-én, majd az ötödiket nyáron, végül a negyedik részt ősszel. Ezzel egyébként majdnem minden részt játszhatunk a jelenlegi konzolgeneráción, a Resident Evil 2 remake-jének bejelentésével és ezekkel az újrakiadásokkal (hiszen a 4-5-6 látszólag nem kerül felújításra) már csak a harmadik rész, a Code Veronica és egyéb vadhajtások fognak hiányozni a PS4-ről és az Xbox One-ról.

Ti végigjátsszátok majd megint az újabb részeket is?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)