Hirdetés

Resident Evil 4 Ultimate HD - ennyivel lesz szebb PC-n

|

Befutott pár összehasonlító kép, amivel a Capcom igyekszik demonstrálni, hogy az akár 2560×1600-as felbontáson, 60fps-sel futó steames Resident Evil 4 mennyivel szebben néz ki.

Hirdetés

Nincs új grafikai motor alatta, tehát azért csodát ne várjon senki, de a mai kor igényeinek megfelelően kikapja majd a szemünket a tűéles és recegés nélkül sikló Resident Evil 4 Ultimate HD, képekkel is bizonyítjuk.

Ahogy a Halo HD felújítás esetében, itt is lehet játékmenet közben váltogatni a klasszikus és HD-sített (vajon ilyen szót le lehet írni?) textúrákat, hogy mindenki a saját ízlésének megfelelő látványvilággal élvezze ki az egyébként elég király horrorjátékot. A Capcom egyébként ígéri a rezzenéstelen 60fps-t (amit egyébként a korábban bemutatott trailerben nem lehet jól látni, hiszen a YouTube videók 30fps-re vannak állítva), és akár 2560×1600-as vagy 2560×1440-es felbontást, de ha valaki képes a sima, lakótelepi FullHD (1920×1080-as) felbontással megelégedni, akkor azt javasolják, mint optimális beállítást. Nos, akkor lássuk a képeket.

Az a fa egészen biztos jobban érzi magát, hogy már elnagyolt paca (bocs Paca) éktelenkedik a törzsén.

Ha egy gránátnak van már kivehető sorozatszáma is, akkor valahogy az ölés is egészen más érzés vele.

FulHD felbontás felett bizony már a fabódé sem szálkás.

Az SD Leon szomorúan nézi a régi, kopottas ólat...

A HD Leon örül annak, hogy nem megy szálka az ujjába. Ha most látnánk az arcát, akkor a HD-mosolyt is könnyen kiszúrhatnánk, így sajnos erről a katarzisról lemaradunk.

És hát akkor következzenek a beállítások PC-n:

Erre nehéz mit mondani. Ezt a Resident Evilt ki fogjuk próbálni PC-n, abban biztosak lehettek. És ti?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)