Hirdetés

Nintendo Switchre is megjelenik a Resident Evil 5 és 6

|

Néhány hónap múlva a hibrid konzolon is élvezhetjük a két túlélő horrort.

Hirdetés

A Capcom egyik legsikeresebb és legnépszerűbb sorozata a Resident Evil, amely első része 1996-ban jelent meg. A széria néhány darabja már elérhető Nintendo Switchen, de idén ősszel tovább bővül a kínálat.

Hirdetés

Az eredetileg PS3-ra és Xbox 360-ra 2009-ben megjelent Resident Evil 5, valamint a 2012-es Resident Evil 6 ugyanis október 29-én megjelenik Nintendo Switchre is, és természetesen az alapjátékok mellett a kiegészítő tartalmak is a csomagok részei lesznek. Az RE5-höz a Lost Nightmares és Desperate Escape sztori fejezetek, versus mód, No Mercy mód, valamint a Mercenaries United, illetve az összes elérhető karakter és ruházat lesz csomagolva. Az RE6 tartalmazni fogja az összes DLC-t, és minden karakter számára két extra kosztümöt is.

Azt egyelőre nem tudni, hogy a Capcom tervez-e még több Resident Evil játékot a Switchre portolni, de a rajongók bizonyára nem bánnák, ha így lenne.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)