Hirdetés

Resident Evil 5 demó december elején!

|

Mindenki vegyen mély lélegzetet, nyugodjon meg és koncentráljon a hír tartalmára. Egyelőre csak Japánban. És 360-ra.

Hirdetés

Bődületes Capcom hírek következnek némi savanyúsággal vegyítve, az igazat megvallva félve titulálom bődületesnek a Resident Evil ötödik részéhez érkező demonstrációs verziót, mivel nem kívánok újabb epikus flémháborút indítani Xbox 360 vs. PlayStation 3 témában, így amennyire lehet türtőztetem magam a fennkölt megnyilvánulásoktól. Különben is csak Japánban lesz elérhető, felesleges tovább szórakozni vele. Akkor sem hagyjuk annyiban, lássuk a korábban pletyka szintjén felmerült demós részleteket. Forrásunk a legfrissebb Famitsu magazin, melyben említést tesznek a túlélő-horrorjátékhoz érkező demóról, információk szerint december ötödikén vágják hozzánk a Resident Evil 5 kipróbálható verzióját. Milyen kellemes még legépelni is a mondatot, de mondtam, nem ömlengek. Szóval, japán magazinról beszélve jogosan feltételezhetjük, hogy Japán megjelenést értenek december ötödike alatt, melyben két szinten keresztül tesztelhetjük a játékot egymaguknak és ismerősinkkel kooperatív módban.

resi52.jpg

A Famitsu nem tett említést Xbox 360 rendszereken kívül semmilyen egyéb platformról, úgy tűnik a demó exkluzívan a Microsoft irányába tendál. Továbbá, kizárólag Gold előfizetők szivattyúzhatják le pakkot. Az eddigi Capcom trendeket figyelembe véve nem kell aggódnunk kizárólagos ázsiai megjelenése miatt, feltehetőleg - mint eddig is tették - ugyanaznap, esetleg pár napos csúsztatással minden térségben elérhetővé teszik demójukat. Néhány említése méltó Resident Evil 5 hír szintén a Famitsu lapjairól: Japánban egy héttel korábbra hozták megjelenését, valamint kizárólag az e-CAPCOM oldalán vásárolhatjuk meg a limitált szériás kiadást, melyhez mindenféle extrákat csomagoltak (32 oldalas képeskönyv, 2 gigás USB ellenszérumnak álcázva. stb.). Egyelőre Japánon kívülről érkező rendeléseket nem fogadnak.

 

A fórumban karakterizálhatjátok véleményetek a világszinten megjelenő demó kérdéskörét illetően.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)