Hirdetés

Resident Evil 5 - dátumot kaptak a jelenlegi generációs portok

|

A Capcom bejelentette, hogy a rajongók mikor játszhatják újra - vagy éppen kezdhetik el - a Resident Evil 5-öt a jelenlegi generációs konzolokon.

Hirdetés

A Capcom februárban rukkolt elő az ötletével, miszerint a Resident Evil 4, 5 és 6 is játszható lesz idén PlayStation 4-en és Xbox One-on, csakhogy nem számozási sorrendben haladva, hanem visszafelé érkeznek a részek. Így történhetett meg az, hogy a Resident Evil 6 Remaster már megjelent, az ötödiknek a dátumát viszont még csak most jelentették be (a negyedik ősszel esedékes).

A Capcom információi szerint a Resident Evil 5 Remaster június 28-án válik játszhatóvá PlayStation 4 és Xbox One konzolokon, amely változatok 1080p-s felbontással és megnövelt frame rate-tel futnak majd. Az újrakevert kiadások magukba foglalnak minden eddig megjelent bővítményt, beleértve a PC-exkluzív No Mercy módot is. A csomag részét képezi továbbá egy új játékmód, a The Mercenaries Unlimited, amely a The Mercenaries és a The Mercenaries Reunion módok keveréke. 

A Resident Evil spin-off, az Umbrella Corps megjelenése sincs már messze (június 21.), valamint az E3 alatt számítunk egy Resident Evil 7 bejelentésre is. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)