Hirdetés

Resident Evil 6 - újabb jel a jelenlegi generációs portokra

|

Egyre biztosabb, hogy a Resident Evil 6 a jelenlegi generációs konzolokra is ellátogat, ugyanis egy újabb nemzet korhatár besorolása kapcsán bukkant fel.

Hirdetés

November végén felcsillant a remény a Resident Evil 6 rajongók számára, ugyanis a Korean Game Rating Board névre hallgató, koreai korhatár besorolásért felelős szervezet honlapjára felkerült a Capcom akció-horrorjának PlayStation 4-es és Xbox One-os változatai, most pedig újabb bizonyítékot találtunk a portok létezésére. 

Bár a Resident Evil 6 már inkább akciójáték volt, mintsem túlélőhorror és ezáltal igencsak megosztó lett, a Capcom láthatóan mégis megpróbálja elérhetővé tenni a jelenlegi generációs konzolok játékosainak is, mivel már az ausztrál korhatár besorolást végző szervezet oldalán is felbukkant a PlayStation 4-es és Xbox One-os Resident Evil 6 - amelyről mellesleg azóta sem tűnt el. 

Úgy tűnik tehát, hogy előbb-utóbb újabb platformokon játszhatjuk majd a Resident Evil 6-ot, de persze hivatalosan ezt még senki sem erősítette meg. Ti örültök a lehetséges portolásnak?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)