Hirdetés

Resident Evil 6 - mától hentelnek a Left 4 Dead 2 karakterek

|

Mától érhetőek el a L4D2-es karakterek a Capcom játékában, PC-sek előnyben.

Hirdetés

Méghozzá behozhatatlanban, ugyanis Coach, Nick, Ellis és Rochelle kizárólag a PC-s változatban teszi tiszteletét, annak is csak Mercenaries: No Mercy módjában.

Nem csak a Left 4 Dead 2 főszereplői, hanem egy bizonyos formában mások is megjelennek a Resident Evil 6-ban: ők a Midnight Riders, akiket L4D2 rajongóknak bizonyára nem kell bemutatnom. A többieknek viszont elárulom, hogy egy fiktív rockzenekarról van szó, akiket Mike Morasky, a játék zeneszerzője álmodott meg. Henteléseink alatt a banda zúzós muzsikáját hallgathatjuk majd.

Ezen felül néhány régi ellenfél is előkerül a kalapból, úgyhogy igazán színes élmény vár mindenkire, aki be meri izzítani a Resident Evil 6 PC-s változatát. Ó, és még valami: a kiegészítő teljesen ingyenes, önjelölt zombivadászok: előre!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)