Hirdetés

Resident Evil 6 - miért nem jelentik már be?

|

Egyre több apró jel bizonyítja, hogy a Capcom már készíti a következő Resident Evil játékot, de a hivatalos bejelentés még sehol.

Hirdetés

 

Nyilván csak a megfelelő alkalomra várnak a srácok, de a napokban több olyan apró információ is kiszivárgott, amelyekből szinte biztosra vehető, hogy a Capcom már gőzerővel dolgozik a következő nagy Resident Evil játékon.

Először is Joe Cappelletti színész életrajza került ki a netre, amelyben a játékszinkronokkal foglalkozó férfi a Final Fantasy XIII és a Steel Battalion mellet a Resident Evil 6-ot említi meg futó projektjei között. Hamarosan ez a cím lekerült a listáról, de nem sokkal ezután egy  kínai színésznő, Wendy Mok munkái között tűnt fel a Resident Evil 6-os szereplés (azóta azt is levették a netről). Beosztása pedig "kínai falusi és/vagy zombi", ebből pedig arra lehet következtetni, hogy a történet Ázsiába viszi majd el a játékost.

Azt persze már a Capcom is vállalta, hogy lesz folytatás (sőt, azt is elmondták, hogy a Resident Evil 5 után vissza akarnak térni a gyökerekhez a következő részben), de hivatalos bejelentés még nem volt. Hatalmas Resident Evil rajongóként én nehezen tűröm az ilyesmit, de ez a Capcom számára feltehetően elhanyagolható körülmény.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)