Hirdetés

Resident Evil 6: nyugati csapat fejleszti?

|

Még mindig semmi hivatalos bejelentés, csupán találgatások: lehetséges, hogy a Capcom a Spark Unlimited segítségét veszi igénybe a Resident Evil új részéhez?

Hirdetés

Sokrétű és összetett pletyka, de a Capcom tehet róla, amiért nem rántja már le a leplet a Resident Evil új részéről. Egyes híresztelések szerint a kaliforniai Spark Unlimited egy "felső kategóriás, akció-horror TPS sorozat új részén" dolgozik serényen, amelyet még nem jelentettek be hivatalosan.

Miután azt lehet tudni, hogy a Hoshiko Oyamatsu, a Capcom exdizájnere a Spark Unlimited köreiben tengeti napjait, máris szorosabbra szövődnek a szálak, de ez persze még mindig nem bizonyíték semmire. Az Unreal Engine 3 is felmerült egyébként a Spark Unlimited weboldalán a titokzatos fejlesztés kapcsán, ez mindenképpen érdekes újítás lenne a Resident Evil 5 egészen más (MT Framework Engine) motorja után. De persze mindez csak pletyka, szombat van, ilyenkor többet enged meg magának az ember...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)