Hirdetés

Ez a Resident Evil 7 speedrunner saját jump scare-t adott a játékhoz

|

Az idei Awesome Games Done Quick eddigi egyik legjobbja a Resident Evil 7 végigjátszása volt, amit néhány kiváló saját poénnal dobott fel a játékot bemutató speedrunner.

Hirdetés

Vasárnap indult útjára a 2018-as Awesome Games Done Quick, ahol ismét jótékony célra gyűjtenek a jobbnál jobb végigjátszásokat az eseményre hozó speedrunnerek (és persze a csodás szervezőgárda). Az eddigi játékok közül sokak szerint Carinogen Resident Evil 7 végigjátszása volt a legemlékezetesebb, ami nem csak a nehézség miatt volt szórakoztató.

Hirdetés

A runner egyébként a New Game Mad House módot választotta az eseményre, ami azt jelenti, hogy sok más végigjátszással ellentétben nem hozta magával korábban összegyűjtött tárgyait a New Game+ módot választva. Amellett, hogy ezt két órán belül teljesítette, a streamer még arra is tudodd figyelni, hogy néhány rendkívül szórakoztató pillanattal dobja fel a műsort, amik közül a legemlékezetesebb valószínűleg az volt, mikor egy saját jump scare-rel dobta fel a streamet. A Resident Evil 7 egyik jelenetében egy kislány, Eveline ugrik a játékos arcába, aminek az időzítését értelemszerűen a játékot sokszor végigjátszó Carcinogen már tökéletesen ismeri. Ezzel valószínűleg a nézők közül is hasonlóan voltak néhányan, úgyhogy nekik ezzel a kis meglepetéssel készült.

Ha szeretnétek megnézni a teljes végigjátszást, lejjebb találjátok a VOD-ot, az Awesome Game Done Quick hátralévő speedrunjait pedig még egészen 14-éig láthatjátok a kezdeményezés Twitch-csatornáján.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)