Hirdetés

Resident Evil 7: Biohazard - nem kell félni az első napi patchtől

|

A Resident Evil 7: Biohazard egy aránylag kicsi első napos frissítéssel érkezik, ami egyből új tartalmakat is ad a játékhoz.

Hirdetés

Holnap végre megérkezik a Resident Evil 7: Biohazard, de aki nem rögtön az 1.01-es változatot tölti le, annak még egy, a megjelenés napján kiadott frissítést is be kell szereznie, mielőtt rettegni kezd. A patch szerencsére nagyjából 800 megabyte-os terjedelmével a Baker családdal ellentétben nem lesz visszatérő szereplő a rémálmainkban.

A frissítést részletező leírás szerint ugyan van néhány kijavított bug is, az új verziónak elsősorban a játék DLC-ihez van köze. A kiterjesztések támogatása is az 1.01-es patch-ben került be, illetve megjelenik öt, a Banned Footage Vol. 1 nevű csomaghoz kapcsolódó achievement is. Ráadásul a játék majd értesít is róla, ha új fejezetek jelennek meg a Resident Evil 7-hez, ami azt támasztja alá, hogy a kiadó nagyon szeretné eladni nekünk azt a season passt.

Minenesetre holnap megjelenés, pénteken pedig rendezvény, ahol megnyerhetitek a játék gyűjtői és sima változatát is. Gyertek!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)