Hirdetés

Resident Evil 7 - egy nagy visszatérést jósolnak az adatbányászok

|

A Resident Evil 7 demója az összes tartalom kiadása után is tartogatott még néhány meglepetést, legalábbis a rajongóknak egy elég erős sejtése támadt, miután átböngészték a különböző állományokat.

Hirdetés

Miután egy darabig csak a PlayStationös közönség parázhatott a Resident Evil 7 hangulatát meglapozni hivatott Beginning Hour demóban, PC-re és Xbox One-ra is kiadta a Capcom a játszható kedvcsinálót. Ez pedig rögtön új infókhoz vezetett annak ellenére, hogy a játékmenetben már nem valószínű, hogy vannak rejtélyek. Potenciális spoilerek viszont igen.

Mivel nem egy UWP-alkalmazásról van szó, a PC-s felhasználók rögtön könyékig el is tűntek a Beginning Hour fájlszerkezetében, ahol egy elég érdekes utalást találtak. Tíz különböző fájlnév is utal ugyanis egy szereplőre, aki ezek alapján egyáltalán nem kizárt, hogy visszatér a Resident Evil 7: Biohazard teljes változatában. Egy ikonikus gonoszról van szó, ugyanis a kibogarászott állományok elnevezésében mindegyik esetben ott van az Albert név, ami alapján nem tudunk nem Weskerre gondolni. Persze ez csak találgatás (hiszen az is nyitott kérdés, hogy él-e még), tehát közel sem hivatalos infó, de a fájlnevek alábbi listája elég meggyőző.

HandGun_Albert_Reward
Shotgun_Albert
WeaponHandgunAlbertAppend
LastBossFinishGetGun
LastBossGetAlbert
AlbertInteract
AlbertGet
AlbertWeapon
AlbertDamageCount
isDamagedByAlbert

Ti mit szólnátok Wesker visszatéréséhez?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)