Hirdetés

Resident Evil 7: Biohazard - a jövő héten érkezik az első DLC

|

Nem sokat teketóriáznak a Resident Evil 7: Biohazard készítői és viszonylag gyorsan kiadják a játék DLC-it, ráadásul mindkét csomagba tesznek egy-egy új és bizarr játékmódot.

Hirdetés

Ma jelent meg hivatalosan a Resident Evil 7: Biohazard, aminek kapcsán a Capcom elárulta, mikor adják ki a játékhoz készült két DLC-t, amikre meglehetősen keveset kell várnunk. Ennek a sietősebb játékosok talán örülnek, ugyanis ha csak a sztorira koncentrálunk, tíz-tizenöt óra alatt a játék végére is érhetünk.

A kiadó egyébként részletezte a két, Banned Footage című csomag tartalmát is, amikben két-két fejezet és egy-egy extra játékmód kapott helyet. Az első DLC csupán egy héttel a játék rajtja után, január 31-én megérkezik, amire már fel is készítette a Resident Evil 7-et az első frissítés. Ebben a Bedroom és a Nightmare című bónusz fejezetek mellett egy Ethan Must Die című, a fő sztoritól teljesen különálló játékmódot is megtalálunk, ami a készítők szerint rendkívül nehéz lesz. A Banned Footage Vol. 2-ben a Baker családot jóval a játék történései előtt láthatjuk a 21 és a Daughters című fejezetekben.

A második DLC-ben emellett egy mókásabb játékmódot kapunk, amiben az 55. születésnapját ünneplő Jackbe kell minél több kaját beletömnünk a rendelkezésre álló rövid idő alatt. A Resident Evil 7 mindkét letölthető csomagja PlayStation 4-re érkezik meg először, viszont az már biztos, hogy az Ethan Must Die a játék többi részével ellentétben nem lesz játszható a virtuális valóságban. Xbox One-on és PC-n pedig egyelőre nem tudni, mikor érkeznek a DLC-k.

Szerintetek érdemes lesz kipróbálni a fő sztorin kívül érkező tartalmakat is?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)