Hirdetés

Resident Evil 7 - új traileren az év végén érkező DLC-k

|

Új trailert kapott a Resident Evil 7: Biohazard két, az év végén érkező DLC-je, a Not a Hero és az End of Zoe.

Hirdetés

A Resident Evil 7: Biohazard már az év eleji megjelenésekor is nagyot szólt, az akkor elkezdett történetet viszont csak most közeledik a lezárásához. Decemberben érkezik a Not a Hero és az End of Zoe DLC, ezekhez kaptunk most egy új trailert.

Hirdetés

A Not a Hero csomagból már láthattuk korábban képeket és játékmenetet is, így a legújabb videóban sem lepődünk meg azon, hogy Chris Redfield próbálja elintézni Lucas Bakert a bányában kialakított rejtekhelyén. Az End of Zoe-ban egy rejtélyes új karakter, Joe tűnik fel és találkozik a Baker birtokon maradt Zoe-val, ami mindkettejük sorsát megváltoztatja majd. A két DLC az előző letölthető tartalmakkal és természetesen az alapjátékkal együtt a Gold kiadásban is helyet kap, amivel egy napon, december 12-én jelennek meg.

Nektek hogy tetszettek eddig a Resident Evil 7 sztori-DLC-i?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)