Hirdetés

Resident Evil 7: Not a Hero - új ellenfelek tűnnek fel a friss trailerben

|

Lucast üldözve néhány új zombitípus is vár majd ránk a Resident Evil 7: Biohazard DLC-jében, amiben Chris Redfieldet irányíthatjuk majd.

Hirdetés

Több érdekes DLC érkezett már a Resident Evil 7: Biohazardhoz, viszont a Capcom decemberben még tovább bővíti a történetet. Az egyik ekkor érkező DLC, a Not a Hero viszont a játékmeneten is frissít valamennyit, így Chris Redfieldet irányítva néhány újfajta ellenfél is a célkeresztünkbe kerül.

Hirdetés

Az alábbi trailer szörnyei külsőleg hasonlítanak az alapjátékban eddig is látott csúnyaságokra, viszont ahogy a videó vége felé láthatjátok, néhány új formát is öltöttek. A Not a Hero során, amit egyébként azok is ingyen megkapnak, akiknek nincs meg a Resident Evil 7 Season Passza, persze nem ők okozzák majd az igazi fejfájást, hanem Lucas Baker, akit megpróbálunk levadászni Redfield szerepében.

A Not a Hero december 12-én érkezik meg az End of Zeo DLC-vel és a játék Gold kiadásával együtt, amiben minden, a megjelenés óta kiadott tartalom is helyet kap.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)