Hirdetés

Resident Evil 7 crack - reagált a Denuvo

|

Rekord gyorsasággal sikerült kijátszani a Denuvót a Resident Evil VII esetében, és ezt a piszkálásvédelmet készítő cég sem hagyhatta szó nélkül.

Hirdetés

Egy hét sem kellett ahhoz, hogy egy csapat feltörje a Resident Evil VII PC-s változatát. Ezt is a Denuvo védte, ami általában pár hónapig azért kifog a kalózokon.

A Eurogamer rákérdezett, hogy mi a helyzet ezzel, a Denuvo marketing igazgatója, Thomas Goebl pedig próbálta megvédeni a céget. Elmondta, amit már előtte sokan, hogy nem ígérnek feltörhetetlenséget, csak egy nehezen feltörhető védelmet. Hozzátette, egyébként is csak egy csapat járt eddig sikerrel, és ahhoz képest, hogy más játékok már a megjelenés napján letölthetők, az is valami, hogy a Resident Evil VII öt napig bírta. A védelem hamarosan eltűnhet a játékból, mivel célját nem tudta beteljesíteni. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)