Hirdetés

Resident Evil 7 - rettegés logikai feladványokkal az új trailerben

|

Az elveszett feleség szemszögéből tekinthetjük meg, milyen borzalmak várnak ránk a Resident Evil 7-ben. A rettegés adott, a túlélés kevésbé.

Hirdetés

A folyamatosan bővülő demo és a múltkori trailer mellett ismét belepillanthatunk a Resident Evil 7-be. A "Lantern" című videóban a menekülés és a bujkálás kapta a főszerepet. 

A videó egy szívszorító monológgal kezdődik, amiben az eltűnt feleség próbál segítséget kérni, majd megjelenik az őt üldöző lámpás nő. A már megismert házban kell menekülnie, illetve elbújnia, érhető okokból nem szeretné, hogy ismét elkapják. A videó vége felé egy puzzlenek tűnő rész is megjelenik, így nem csak a lábainknak, de az eszünknek is nagy hasznát fogjuk venni, ennyiben talán ismét érdekes lehet az új Resident Evil, és ha ügyesen vegyítik a menekülős, akciódús és logikai részeket a készítők, akkor talán a régi rajongók is nyitottabban állnak majd az erősen Outlast és Silent Hill irányba húzó világhoz.

A Resident Evil 7 megjelenés 2017. január 24-én várható PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One konzolokra, emellett teljes PlayStation VR támogatást is kap. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)