Hirdetés

Resident Evil 7 - Switchre is megjelenik, de van benne egy csavar

|

A Resident Evil 7 hamarosan a Nintendo konzoljára is ellátogat, de így sem vihetjük majd magunkkal mindenhová

Hirdetés

A Capcom bejelentette, hogy érkezik a Resident Evil 7 Nintendo Switch változata, ezzel kapcsolatban azonban több furcsaságot is fel kell majd dolgozni a rajongóknak.

Hirdetés

Egyrészt a kiadó egyelőre csak Japánban tervezi piacra dobni a játékot, így a jelek szerint mi kimaradunk belőle, de ez még a kisebb meglepetés. Ami ennél érdekesebb, az az, hogy miután kifizettük a 20 dolláros árat a virtuális boltban, a konzol mindössze 45 MB-ot tölt le, a játék ugyanis nem magán a Switchen fut, hanem a Capcom központi szerverein, ahonnan streameljük a konzolra.

A PlayStation Nowhoz hasonlóan tehát itt is villámgyors és stabil internetre lesz szükségünk, a Switch pedig ugye nem támogatja a 3G-t, így marad a Wi-Fi. A játék május 24-én jelenik meg, akkor okosabbak leszünk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)