Hirdetés

Resident Evil 7 - egy késsel is végig lehet játszani

|

Egy Twitch streamer úgy döntött, hogy a következő speedrun próbálkozását egy külön kihívással dobja fel.

Hirdetés

A Resident Evil 7 jelenlegi speedrun rekordtartója xer1aN (bár merész kijelentés ez, mert folyamatosan dőlnek meg a rekordok, nagyon rajta vannak a speedrunnerek a Resident Evil 7-en) New Game Plus módban. Ezt ugyan nem sikerült ItsTheWykytronnak felülmúlnia, de még egy késsel rohangálva is gyorsabb volt, mint mondjuk HP és Endre.

ItsTheWykytron a Twitchen élőben közvetítette a három órás futását, de itt most nem az volt a lényeg, hogy milyen gyorsan csinálta, hanem hogy mivel. Egy darab késsel sikerült végigrohannia a játékon, ami még úgy is szép teljesítmény, hogy a játék könnyű módra lett állítva.

Élő videó megtekintése innen: ItsTheWykydtron – www.twitch.tv

Sokunk szemében elképesztő, amit a srác művel, de szerinte ez nagyon gyenge előadás volt:

"Mindent összevetve meglehetősen égő volt a menet. Sokkal több időt töltöttem Chainsaw Jackkel mint kellett volna."

Mi a saját képességeinket látva nem tudjuk ezt mondani róla, szóval csak gratulálni tudunk a teljesítményhez.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)