Hirdetés

Már jövőre megjelenhet a Resident Evil 8, amit nem mindenki fog szeretni

|

A legújabb pletykák szerint már közel állunk a Capcom hivatalos bejelentéséhez. Nagy váltásra készülnek, amitől nem lesz minden régi motoros elragadtatva.

Hirdetés

Fontos leszögezni, hogy csak és kizárólag egy pletykáról van most szó, tehát amíg a Capcom nem jelenti be hivatalosan is a nyolcadik számozott Resident Evil epizód érékezését, addig érdemes az alábbi állítólagos szivárgást a helyén kezelni. 

Hirdetés

Mindenesetre amennyiben érdekelnek benneteket az efféle iparági pletykák, akkor egy Dusk Golem néven futó ismert szivárogtató szavaira kell most figyelnetek, ugyanis szerinte már évek óta folyik a Resident Evil 8 fejlesztése (2016-ban kezdődött el), sőt azt is tudni véli, hogy maga a játék 2021-ben fog megjelenni. Állítása szerint a Capcom hamarosan megejti a hivatalos bejelentést is, illetve ő is később fogja elárulni a további részleteket. 

A dolog azonban ott kezd igazán érdekessé válni, hogy Dusk Golem szerint a Resident Evil 8 lesz a sorozat történetének eddigi legélesebb váltása, ennek fényében pedig valószínűleg sok régi rajongó fog elfordulni tőle. Egyébként az is elgondolkodtató, hogy a Resident Evil 3 fejlesztéséhez hasonlítja a nyolcadik rész munkálatait. A harmadik Resident Evil epizód viszontagságos készítéséről HP részletesen írt a Resident Evil 3 Remake tesztjében, ha elolvassátok ezt a cikket, akkor pontosan érteni fogjátok, mire is gondolhatott Dusk Golem.

Idén januárban egyébként már olvashattunk egy sor pletykát a nyolcadik rész kapcsán. Szerintetek tényleg meg meri lépni a Capcom azt, hogy durván elkanyarodik a Resident Evil sorozat eddigi irányától? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)