Hirdetés

Pletykák szerint már készül a Resident Evil 8

|

A forrás szerint nem csak a folytatás, de a Resident Evil 3 remake-jének munkálatai is pörögnek már.

Hirdetés

A jelentés a Evil VR nevű Twitter profilról származik, aminek tulajdonosa azt állítja, hogy a Capcomhoz közeli forrásai kiszivárogtattak néhány belsős infót a Resident Evil 8 kapcsán. Érdemes megjegyezni, hogy bár meg nem erősített infókról van szó, Evil VR-nak korábban igaza lett a RE2 demóval kapcsolatban. Lehet tehát valami abban, amit mond.

Hirdetés

A tőle származó pletykák szerint a Resident Evil 8 munkálatai még korai fázisban vannak, de néhány alapvető elem már biztosnak tűnik. Ezek között van, hogy a játék egy közelmúltban elhagyatottá vált szigeten játszódik, ahol egy titkos laboratóriumot fogunk kivizsgálni. A cél az lesz, hogy felderítsük az igazságot Eveline és más hasonló biológiai fegyverek megalkotása mögött.

Elvileg hallucinációk központi szerepet kapnak a játékmenetben, és sokszor előfordul majd, hogy a játékos nem lesz képes megkülönböztetni a képzelődést a valóságtól. Az is valószínű, hogy a Resident Evil 2 remake sikere után a fejlesztők visszatérnek a TPS nézethez.

Még több eldöntendő kérdés is van a projekt kapcsán: az is könnyen megtörténhet, hogy spin-offot csinálnak a folytatásból, hasonlóan a Code Veronicához.

A szivárgás szerint annyi tűnik biztosnak, hogy a Resident Evil 8 nem fog megjelenni addig, amíg a Resident Evil 3 remake el nem készül. A forrás szerint utóbbi projekt már jócskán fejlesztés alatt áll. Hozzátette, hogy a stúdiónak nem áll szándékában a negyedik, ötödik, és hatodik részeket újrakeverni. Ez mondjuk még változhat a harmadik rész sikerétől függően.

Bár a fenti részletek elég jó hangzanak, a hivatalos bejelentésig érdemes mindent egészséges kételkedéssel kezelni. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)