Hirdetés

Kiszivárgott a Resident Evil 8 alcíme és pár fontos részlet?

|

Ha az infó igaz, akkor tükkös megnevezése lesz a következő Resident Evilnek és nem is kell rá már olyan sokat várnunk.

Hirdetés

Bár a Resident Evil 3 Remake egyelőre nem annyira népszerű a Steamen, mint elődje és a mi HP-nk sem volt elmosva az élménytől a tesztjében, azonban a Capcom illetékesei valószínűleg nem fogják telesírni a dollármintás kispárnájukat, hiszen a játékosok körében így is sikeres a horrorjáték. Nem véletlenül érdeklődnek afelől, hogy szeretnénk-e további remake-eket vagy folytatásokat. 

Hirdetés

A januári combosabb pletyka után pár napja érkezett a füles, hogy már 2021-ben meg fog jelenni a széria következő része, a Resident Evil 8, amely állítólag a sorozat történetének eddigi legélesebb váltását mutatja majd be és emiatt lehetséges, hogy sok rajongó elfordul majd tőle. Ezúttal újabb forrás hozakodott elő azzal, hogy információi vannak a folytatásról: a Biohazardcast egyik gyakori szivárogtatója ismét kapcsolatba lépett velük, hogy új részletekkel álljon elő a projekttel kapcsolatban. A meg nem erősített értesülések alapján a játék címe trükkös lesz, ugyanis a Resident Evil 8: Village-et úgy oldották meg, hogy a Village szó kiadja a VIII-at. Íme a honlap elképzelése a logóról: 

A Biohazardcast forrása szerint a játék 2021 első negyedévében várható, vagyis március végéig meg fog érkezni, a Capcom pedig jelenleg az inventory rendszeren dolgozik, amely a Resident Evil 4-ben és a Resident Evil 7-ben látott megoldások elegye lesz. Úgy tűnik, hogy ebben sem fogunk tudni túl sokáig nyugodtan nézelődni majd, mivel ezúttal egy boszorkány fogja betölteni azt a szerepet, amit Mr. X és Nemesis, ráadásul hasonlóan kísért majd minket, mint korábban Marguerite (elegendő sebzés bevitelekor rovarokra esik szét, mint ő). Az európai falusi környezetben komoly szerepet kapnak az új játékmechanikák is, mint például a hallucinációk, amelyekről nehéz lesz eldönteni, hogy melyik valódi és melyik nem.

Remélhetőleg a Capcom hamarosan leleplezi a Resident Evil 8-at és akkor eldől majd, hogy a fenti részletek igazak-e. Örülnétek neki, ha azok lennének?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)