Hirdetés

Kiszivároghatott a Resident Evil 8 néhány részlete?

|

Egy forrás szerint már tesztelés alatt van a Resident Evil 8, aminek főszereplőjéről, ellenfeleiről és helyszíneiről is megtudtunk néhány dolgot. Persze ezek pletykák csak, de gondolatindítónak tökéletesek.

Hirdetés

Majdhogynem pontosan három éve, hogy a Resident Evil széria legutóbbi számozott részében megismerkedhettünk a Baker család hátborzongató történetével. Noha a várakozást enyhíti, hogy a Capcom kiváló remake-eket készít a sorozat régebbi részeihez, viszont lassacskán szeretnénk látni, hogy milyen irányt vesz a történet a továbbiakban. Egy forrás most jó pár részletről lerántotta a leplet, és azt is elárulta, hogy a munkálatok már igen előrehaladott fázisban vannak. 

Hirdetés

A kiszivárogtatott információk szerint ismét a hetedik epizód főhőse, Ethan Winters tölti majd be a főszereplő dicsőséges pozícióját, aki ezúttal egy európai környezetben próbál majd túlélni. A történet egy faluban kezdődik, de egy kastélyban is megfordulunk (ez pedig csak egy merész tipp a részünkről, de talán még egy labort is találunk majd az épület alatt), és a forrás szerint falusias, hegyvidéki és havas tájakat járhatunk majd be a túlélő-horror bűvöletében.

Úgy tűnik, hogy Ethannek ezúttal már zombikkal lesz dolga, sőt egy bizonyos farkasember-szerű fajról is említés esik. A főellenség egy szellemre hasonlító női karakter lesz, aki lövéseinktől csak szertefoszlik, de nem hal meg. Az ismerős arcok közül még Chris Redfield tűnik fel az új részben, így talán megtudjuk, hogy miért állt össze az Új-Umbrellával, mikor egész életében a szervezet korábbi gaztettei ellen harcolt. 

A Resident Evil 7-hez hasonlóan, ismételten belső nézetet kapunk majd, ami azt is jelentheti, hogy talán ez is VR támogatással érkezik. Amiben viszont eltérhet a korábbi felvonásoktól, az a forrás szerint az, hogy nem Resident Evil 8-ként kerül majd a boltokba a játék, mivel a Capcom szeretne előállni egy okosabb címmel az új epizódnak, aminek tesztelése már tavaly óta zajlik. 

Mindezt egyelőre érdemes pletykaként kezelni, hiszen a Capcomtól még semmilyen információ nem érkezett az új epizódról, de arra mindenesetre jó, hogy elmondjátok nekünk, szerintetek milyen lenne egy jó Resident Evil folytatás.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)