Hirdetés

Resident Evil: Afterlife - 2010-től a mozikban!

|

A Resident Evil filmek negyedik része 2010-ben érkezik majd, ezúttal mozivászonra is.

Hirdetés

Anno nagy kedvencem volt a Kaptár első része, holott én nem vagyok valami nagy horror rajongó. A második részt inkább nem minősíteném, valahogy nem illett a jó filmek táborába. A harmadik rész inkább volt akciófilm, mint horror, de azért tetszett. Most eljött az idő, amikor végre bejelentették a Resident Evil: Afterlife készültét, mely 2010-ben kerül a mozikba.

A produkción a Screen Gems és a Constantin Film dolgozik, a forgatás pedig ma kezdődött el. Tudjuk, hogy már volt szó róla, hogy jövő év augusztus 27-én érkezik a negyedik rész, de a hivatalos bejelentésnek csak most jött el az ideje. A filmet Toronto-ban forgatják, s természetesen Milla Jovovich mellett visszatér Ali Larter is Claire Redfieldként, valamint Spencer Locke-ot is láthatjuk K-mart szerepében. A szökésből ismert Wentworth Miller játssza Chris Redfieldet, míg Wesker-t Shawn Roberts alakítja. Eljött az idő, hogy Alice kiegyenlítse a számlát az Umbrella Corporationnal szemben, és most 3D-ben csodálhatjuk meg, ahogy több aranyos kicsike-kis zombi hullik darabokra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)