Hirdetés

Resident Evil: Afterlife - még idén megnézhetjük

|

Eredetileg idén áprilisban érkezett volna, aztán pletykáltak arról is, hogy 2011 januárjában láthatjuk, de most egy újabb dátumot kaptunk.

Hirdetés

A Resident Evil, magyarul Kaptár című film első része igen jóra sikeredett, annak ellenére, hogy a készítők némi változtatást eszközöltek a játék történetéhez képest. A kicsit langyosabb második rész után a széria a Kaptár 3-mal újra sokak szívébe belopta magát, és többek között én is meg tudtam bocsátani az "Apokalipszis" névre keresztelt bakiért. Most jön a negyedik rész, amit bizakodva várunk.

A legelső ötlet szerint a film megjelenési dátuma 2010. augusztus 27. lett volna, ám eltolni kényszerültek, és úgy nézett ki, már csak 2011-ben izgulhatunk Milla Jovovich, és az emberiség megmaradt részének életéért. Az eltolás oka a speciális effektek kidolgozására szánt plusz idő volt, ám Paul W.S. Anderson rendezőnek mégsincs szüksége erre, így jelenlegi állapot szerint szeptember tizedikén kerül az amerikai mozikba a Resident Evil: Afterlife. Érdekesség, hogy a második és harmadik rész szintén szeptembertől volt megtekinthető.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)