Hirdetés

Resident Evil - Az ötödik filmmel újrakezdik a sorozatot

|

A Sony Pictures leányvállalata, a Screen Gems már tervezi az ötödik Resident Evil mozifilmet.

Hirdetés

Nem is olyan régen számoltunk be a Resident Evil 4: Afterlife címmel 2010 augusztus 27-én debütáló, immáron 3D-ben parádézó mészárszékről.



A Paul W. S. Anderson rendezte filmben ismételten Milla Jovovich, a rendező újdonsült felesége alakítja az emberfeletti képességekkel rendelkező Alice-t. A pár augusztus 22-én házasodott össze. A Kijevben született Milla korábban Luc Besson felesége volt, akitől gyermeke nem született, Paul viszont már gondoskodott az utánpótlásról.



Rövid bulvárszagú kitérőnk után visszaevezünk a már tervezés alatt álló ötödik élőszereplős Resident Evil mozifilmhez. A bloody-disgusting.com értesülései szerint a Resident Evil Begins munkacímet viselő produkció korántsem biztos, hogy Milla Jovovich közreműködésével készül. Állítólag egyre több pénzt követel a színésznő. A sorozat újrakezdéseként eltervezett film egy megkergült szuperszámítógép, valamint fertőzött tudósok százai ellen harcoló különleges alakulatról szólna. Érdeklődve várjuk a fejleményeket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)