Hirdetés

Resident Evil: Degeneration - Tizenegy perces filmrészlet

|

Tizenegy percnyi tömény Resident Evil: Degeneration és pánikhangulat. A trélerek után betekintést nyerhetünk a filmbe.

Hirdetés

Amerikában december harmincadikán kerül forgalmazásba az egész estére megfelelő mennyiségű borzongatást tartogató Resident Evil: Degeneration animációs film, mely megpróbálta kihasználni a jelenlegi CGI technológiákban rejtőző lehetőségeket. Az IGN fáradhatatlan jómunkásembereinek köszönhetően megtekinthető a mozifilm első tizenegy perce. Az idei Tokyo Game Show rendezvényére kilátogatók már testközelből érezhették az amerikai illetőségű Harvardville repülőtéren elszabadult fertőző élőhalottak halálos leheletét. A főszerepben Leon S. Kennedy és Claire Redfield, valamint megszámlálhatatlan mennyiségű zombi és üvöltözés.  


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)