Hirdetés

Resident Evil felújítás jön PlayStation 3-ra

|

A HD minőségre felhúzott klasszikusok korát éljük, most éppen a PS3-ra bejelentett Resident Evil Chronicles sorozat okán tapsikolhatnak a zombigyilkos rajongók.

Hirdetés

 

Még szinte le sem csengett a Code Veronica X és a Resident Evil 4 HD-ra felturbózott változatának híre, a Famitsu.com beszámolója szerint a Capcom már bejelentette, hogy az eddig kizárólag Nintendo Wii-n futott Resident Evil Umbrella Chronicles, valamint Darkside Chronicles is megjelenik PlayStation 3-ra - egy dobozva zárva. 

Eddig ez ugyebár lehetetlen volt, mivel az arcade lövöldözés élvezetéhez kellett a Wii rendszert lekoppintó Move, de most, hogy már ez is adott, nincs semmi akadálya az új rajongótábor megszerzésének. A megjelenés dátumáról, illetve a várható fogyasztói árról egyelőre nincs konkrét információ.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)