Hirdetés

Resident Evil HD - Európában nincs előrendelés, de van valami sokkal jobb

|

Akik az Egyesült Államokban előrendelik a Resident Evil HD-t, PS4-en és PS3-on is játszhatnak a játékkal, de Európában nincs ilyen ajánlat. Illetve van, csak másképp, és mi még jobban is jártunk.

Hirdetés

Nemrég megtudtuk, hogy a Resident Evil HD előrendelési ajánlata nem lesz elérhető az európai PlayStation Store-ban, holott csak az előrendelőknek járt a cross-buy, azaz hogy egyszer kell fizetni, de két platformon játszhatnak.

 

A probléma elég nagy közönséget érint, de a Capcom nem hagy minket a levesben: azok, akik a megjelenés első két hetében veszik meg a Resident Evil HD PS3-as vagy PS4-es kiadását, automatikusan megkapják a másikat is. Az indoklás egyébként az, hogy „a Sony platformjain nem lehetséges az előrendelés”, de ez azért sántít.

 

Nekünk tetszik az engesztelés módja, viszont kár, hogy csak ezen a módon él a cross-buy.

A Resident Evil HD megjelenése január 20-ára esik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)