Hirdetés

Egy kedves ajándék a Resident Evil HD Remaster végére

|

Aki meglepetést akar, az most ne nyissa meg ezt a hírt, de nekünk szívünket melengette a Resident Evil HD Remaster befejezése.

Hirdetés

Szinte minden Resident Evil HD Remaster teszt írója megemlíti, hogy jó érzés egy letűnt korszak gyöngyszemét újra leporolni, kicsit visszahozni azt a játékélményt, amit annyira szerettünk. Ezzen nehéz vitatkozni (ígérem, hamarosan végre az én tesztemet is olvashatjátok majd itt), de külön jól esik az embernek, ha valami meglepetést is talál egy felújított játékban. A Resident Evil esetében nem sok újdonság van, de a befejezés mindenképpen mosolyt csal az arcunkra. Spoiler, még egyszer mondom, ne görgessen lejjebb senki, aki saját maga akarja megkapni az ajándékát.

Na jó, akkor magunk vagyunk. Nem nagy dolog, előre szólok, de mégis olyan kellemes gesztus, amit nagyon jól esik öreg játékosként látni. Shinji Mikami (vagy ahogy mifelénk nevezik, Mikami Sindzsi), a Resident Evil teremtője küld nekünk egy levelet a játékmenet végén, ahol megköszöni, hogy újra (vagy először) végigvittük minden idők egyik legkirályabb zombis kalandját. Ezt persze nem ő mondja, hanem e hír írója, de a levél igenis megható. Ha meg akarjátok nézni, akkor kattintás ide

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)