Hirdetés

Resident Evil HD Remaster tesztek - egy klasszikus mindig eladható?

|

A 2002-es GameCube féle Resident Evil HD Remaster változata berobbant, mint zombi feje a sörétestől. Értékel a szakma.

Hirdetés

A Resident Evil HD megjelenés napja van, nálam értelemszerűen piros betűs ünnep, bár már nyüstölöm a játékot pár napja, és nagyon nehéz nem tökéletesen elfogult értékelést adni. Egy valódi klasszikus szinte tökéletes remake-jéről van szó, de azt azért tegyük hozzá, hogy ez a remake már 13 éves, nem sokat tettek hozzá most. Szóval értitek a dilemmát, na.

Nálam kevésbé bizonytalan a szakma, már érkeznek is az értékelések, én pedig engedelmetekkel hamarosan egy kimerítő tesztben számolok be arról, hogy mit is jelent 2015-ben egy legenda leporolása.

IGN – 8
Gamespot – 7
Videogamer – 9
Metro – 8
Game Informer – 9.5
GamesRadar – 4/5
Post Arcade – 8.5
Atomix – 65/100
Playerslink – 7
Czechgamer – 70/100
GameWatcher – 8
The Jimquisition – 9
GameTrailers – 9.3
PCGamer – 80/100 
Destructoid – 9.5
PSU (PlayStation Universe) – 9

A mindenféle konzolra érkező portok mellett a PC-seknek szánt verzió is okot adhat az örömre, mert (nem túl meglepő módon) a Resident Evil HD Remaster gépigény nem túl rettenető. Nincs kifogás, kötelező kipróbálni, nagyon kíváncsian várjuk a ti véleményeteket is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)