Hirdetés

Resident Evil HD - PC-n is jól fog kinézni (videó)

|

Akit eddig zavart az fps-korlát, most valószínűleg beindul majd a nyáltermelése, ugyanis a felújított változatból most 60 képkockát kap másodpercenként.

Hirdetés

Jövőre érkezik az első Resident Evil legújabb felújított változata, most pedig mozgás közben is megnézhetjük, hogy néz ki Raccoon City 2015-ben. A Resident Evil HD az előző és a jelenlegi generációs konzolokra is megjelenik majd, de ezúttal a várhatóan legszebb verziót, a PC-s buildet mutatta meg nekünk a Capcom.

Ugyanazt a jelenetsort szemlélhetjük meg, mint a PlayStation 4-es és Xbox One-os verziót bemutató trailerben, a YouTube nem olyan rég elindított funkciójának köszönhetően azonban a PC-s változatból lopott videót 60 fps mellett élvezhetjük.

A Resident Evil HD január 20-án jelenik meg, viszont a 20 eurós árat csak a digitális áruházakban tudjuk kicsengetni érte, dobozos kiadásra nem számíthatunk. Ti melyik Resident Evil-részt szerettétek a legjobban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)