Hirdetés

Resident Evil kiegészítőt kap a Dead by Daylight

|

Egy új gyilkos és két túlélő karaktert hoz a tematikus Project W csomag.

Hirdetés

Hamarosan újabb nagyobb kiegészítő csomaggal bővül a Behaviour Interactive népszerű aszimmetrikus túlélőjátéka, a Dead by Daylight. A hat évvel ezelőtti megjelenése óta rengeteg ikonikus karakterrel bővült a felhozatal, így nem meglepő, hogy a világ egyik legnépszerűbb horrorjátéka, a Resident Evil széria további szereplői is fel fognak bukkanni.

A Resident Evil: Project W három új játszható karaktert hoz, illetve a frissítés részeként megújul a Raccoon City Police Department térkép is.

Hirdetés

A Netflix ugyan elkaszálta az élőszereplős sorozatot - ami nem meglepő az értékeléseket és a rajongói visszajelzéseket látva -, viszont a Resident Evil franchise népszerűsége továbbra is töretlen. Miután korábban a Dead by Daylightban elérhetővé vált a túlélők oldalán Jill Valentine, Leon S. Kennedy, Chris Redfield és Claire Redfield, a gyilkosok sorában pedig a Nemesis T-Type, a Project W tovább bővíti a felhozatalt.

Irányíthatjuk majd túlélőként Ada Wongot és Rebecca Chamberst, gyilkosként pedig Albert Weskerként az Uroboros vírus használatával akadályozhatjuk meg a szökési kísérleteket. A kiegészítő kapott egy hangulatos trailert is, nézzétek meg alább.

A Resident Evil: Project W keretein belül Wesker egészen pontosan szeptember 30-án fog megérkezni. Ti milyen karaktereket látnátok még szívesen a Dead by Daylightban?

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)