Hirdetés

Resident Evil: Operation Raccoon City City előrendelési bónusz

|

Újabb érv a Resident Evil: Operation Raccoon City előrendelése mellett.

Hirdetés

A Capcom megerősítette a tavasszal érkező Resident Evil: Operation Raccoon City angliai előrendelői bónuszainak hírét. Ha már most úgy érezzük, hogy nem lesz elég tűzerőnk a zombiapokalipszis visszaverésére, akkor mindenképp érdemes előrendelni a játékot, ugyanis így egy Elite Weapon Pack-al gazdagodhatunk. Ennek tartalma egy Perforator shotgun, illetve egy Combat Sub-Machine Gun.

A GAME vagy Gamestation-ön keresztül előrendelve a Power Weapon Pack-ra tehetünk szert, ami egy Anti-material Rifle-el és egy Combat Shotgun-al ajándékoz meg minket. Az erősen multis darab ugyan nem a megszokott Resident Evil élményt tárja a rajongók elé, de ennek elllenére kíváncsian várjuk.  

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)