Hirdetés

Resident Evil Origins Collection bejelentés - összecsomagolták a zombikat

|

A Capcom leleplezte a Resident Evil HD és Resident Evil 0 HD címeket összefogó kollekcióját, a Resident Evil Origins Collectiont. Meglepődött valaki?

Hirdetés

A Capcom bejelentette, hogy 2016 elején akár egy csomagban is megvásárolhatjuk a Resident Evil és a Resident Evil 0 felújított változatait, utóbbi ráadásul egy vadonatúj játékmódot is kap. Ha egy pillanatra csendben maradtok, talán hallhatjátok, ahogy HP felsikkant örömében.

A dobozos Resident Evil Origins Collection tartalmazza majd a már megjelent, 2002-es GameCube-os verzión alapuló Resident Evil HD-t, valamint a pontos dátummal egyelőre nem rendelkező, de a 2002-es eredetire támaszkodó Resident Evil 0 HD (avagy Resident Evil Zero) kiadását is (utóbbi természetesen külön is megvásárolható lesz). A csomag 2016. január 19-én érkezik PlayStation 4-re és Xbox One-ra és várhatóan 40 dollárt (~11120 forintot) kell leszámolniuk érte a rajongóknak.

A Capcom ezenfelül bejelentette a PC-re, PlayStation 3-ra, PlayStation 4-rem, Xbox 360-ra és Xbox One-ra digitálisan megjelenő Resident Evil 0 HD új játékmódját is. A Wesker Mode-ban Rebecca Chambers mellé becsatlakozik Albert Wesker is játszható karakterként, aki új képességekkel teszi változatosabbá a játékmenetet. Íme egy kis ízelítő belőle: 

És itt láthatjátok a dobozképeket is:

Ti beszerzitek majd a kollekciót?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)