Hirdetés

Resident Evil-Re-Contagion - fertőződj meg extra tartalmakért

|

A Capcom egy különleges böngészős játékkal vezeti fel a Resident Evil 0 HD megjelenését. Már ti is kipróbálhatjátok a Resident Evil Re-Contagiont.

Hirdetés

Ahogyan tette azt a Resident Evil HD Remaster premierje előtt a Resident Evil Contagion névre keresztelt webes játékkaé, ugyanazt kínálja most a Capcom a Resident Evil 0 HD megjelenése kapcsán a Resident Evil Re-Contagion képében. 

A Resident Evil Re-Contagion bárki számára elérhető a hivatalos honlapon és csupán egyetlen regisztráció szükséges hozzá, cserébe segít elmélyedni a játék és a franchise világában, ráhangolja a játékost a Resident Evil 0 HD kiadásra azzal, hogy részt vesz a T-vírus elterjesztésében, valamint általa extra in-game kosztümöket (Chrisnek és Jillnek), valamint valódi Resident Evil-témájú tárgyakat is feloldhatunk. A regisztrálókat egy jópofa adatlap fogadja (alant), valamint egy üzenet, hogy megfertőződtek, ezt követően már csak lesniük kell a térképet, ahogyan sorban bukkannak fel az új páciensek és nő a fertőzöttség mértéke. 

A Resident Evil 0 HD megjelenés valamikor 2016 elején várható PC-re, PlayStation 3-ra, PlayStation 4-re, Xbox 360-ra és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)