Hirdetés

Resident Evil remake - régi vagy új? (videó)

|

A Resident Evil remake újabb, japán nyelvű trailere tovább erősíti bennünk az érzést, hogy végre visszatérünk a franchise régi hangulatához elképesztő küllemmel párosítva.

Hirdetés

Képeken már bizonyította a Capcom, hogy a Resident Evil remake remake-je szebb lesz, mint a remake volt, de a legújabb előzetes láttán a maradék kétségeink is szertefoszlottak, sőt HP már kéthavi fizetését is a monitorra dobálta, de eddig semmi. 

A Resident Evil HD Remaster második hivatalos trailerében a Capcom bemutatja, hogy a játékban válthatunk a 16:9-es széles képarány és az eredeti 4:3-as között, de ugyanez elmondható az irányításra is: választhatjuk az eredetit, de akár az átdolgozott változatot is. Ezenfelül új japán hangokat és több Weskert is kapunk a pofás látvány mellé, teljes a horrorrajongó öröme: 

A Resident Evil remake megjelenésére 2015-ben számíthatunk PC-re, PlayStation 3-ra, PlayStation 4-re, Xbox 360-ra és Xbox One-ra, de érdemes lesz odafigyelni a Resident Evil: Revelations 2-re is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)