Hirdetés

Egyelőre csak egy platformon élesedett a Resident Evil Resistance béta

|

Az eredeti tervek szerint mindhárom platformon ugyanakkor indult volna el a móka, ám a jelek szerint porszem került a gépezetbe.

Hirdetés

A Resident Evil 3 Remake vásárlói egyből két játékot fognak kapni a pénzükért, ugyanis az újraalkotott klasszikus mellett fejest ugorhatnak a többjátékos túlélésre kihegyezett Resident Evil Resistance-be is. A megjelenés előtt még lehetőségünk is nyílik kipróbálni az aszimmetrikus kooperatív mókát, de egyelőre nem mindenki játszhat vele.

Hirdetés

Elvileg már elindult a Resistance nyílt bétatesztje, amely során mindenki kaphat némi ízelítőt a játékból, de akadt némi probléma, ugyanis a három platform közül csak az egyiken, Xbox One-on volt problémamentes a rajt. Időközben a Capcom közzétett egy bejegyzést az ügy kapcsán és elmondta, hogy technikai gondok miatt PC-n és PlayStation 4-en késik egy picit a dolog, de minél hamarabb igyekeznek elhárítani a problémákat.

Remélhetőleg gyorsan sikerül megoldani a gondokat, és sokan kipróbálhatják a Resistance-t még a megjelenés előtt. Ti belenéztek majd a bétába?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)