Hirdetés

Nem lesz a kánon része a Resident Evil Resistance

|

A többjátékos alkotás ugyan Raccoon Cityben játszódik, de nincs valódi helye a sorozat idővonalában.

Hirdetés

Nemsokára megkapjuk a Resident Evil 3 remake-et, így modern köntösben élhetjük újra az 1999-es horrorkalandot. Ráadásul egyből két játék jár egy áráért, ugyanis a felújított klasszikus mellett belekóstolhatunk abba is, milyen érzés közösen túlélősdit játszani.

Hirdetés

A Resident Evil Resistance gyakorlatilag a sorozat többjátékos spin-offja lesz, amiben négy túlélő küzd az életéért, miközben egy másik játékos a rájuk vadászó gonoszt irányítja. A mókának Raccoon City ad majd otthont és természetesen több okból is nyilvánvaló lesz, hogy a Resistance kapcsolódik ugyan a Resident Evil szériához, de olyan helyzetekkel találkozhatunk majd benne, amelyek miatt lehetetlen lenne elhelyezni a játékot a sorozat idővonalában. Erről a Resident Evil 3 remake producere, Peter Fabiano beszélt egy friss interjúban, tehát most már hivatalos, hogy a többjátékos kaland nem tekinthető a kánon részének.

Fabiano szavaiból továbbá az is kiderült, hogy pusztán a témájuk miatt lett egybecsomagolva a harmadik rész remake-je és a Resistance, ugyanis mindkét játékban szerepelnek olyan karakterek, akik valahonnan vagy valami elől akarnak elmenekülni.

A teljesen megújult Resident Evil 3 április 3-án érkezik meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra, és természetesen a Resistance is ugyanekkor lesz elérhető. Ti kipróbáljátok majd a többjátékos alkotást is?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)