Hirdetés

Ismerős karakterrel bővül hamarosan a Resident Evil: Resistance

|

A fejlesztők megmutatták az új tartalmak ütemtervét, amely tartogat meglepetéseket.

Hirdetés

Nem csupán a Resident Evil 3 Remake rajtolt el a közelmúltban, hanem a Capcom horrorvilágába helyezett aszimmetrikus multi, a Resident Evil Resistance is, noha utóbbival voltak problémák. Kezdetben csak az Xbox One játékosok kóstolhattak bele a bétával, a PC- és PS4-tulajoknak tovább kellett várniuk a tesztelésre, azóta azonban elhárultak a gondok, pörög a túlélés. 

Hirdetés

A készítők most a Resident Evil Twitterre pakoltak fel egy fotót, amelyen a játék bővítésének ütemterve látható. Ez alapján április 17-én nem más csatlakozik majd játszható karakterként a túlélőkhöz, mint a Resident Evil 3 Remake főszereplője, Jill Valentine. A kép tanúbizonysága szerint ezután májusban, júniusban és azt követően is kapni fogunk új tartalmakat, bár ezeket még rejtegetik:

A Resident Evil: Resistance a Resident Evil 3 Remake multiplayer módjaként már elérhető PC-re, PS4-re és Xbox One-ra is. Ti próbáltátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)