Hirdetés

Resident Evil: Revelations 2 - ingyenesen tölthető az első epizód

|

A Resident Evil: Revelations 2 Episode 1 mostantól kezdve teljesen ingyen beszerezhető, de csak konzolokra.

Hirdetés

Vidáman indul ez a nap a horror műfaj, különösen a Resident Evil széria kedvelőinek. Az epizódokra bontott Resident Evil: Revelations 2 első felvonása díjmentesen beszerezhető azok számára, akik rendelkeznek Xbox One-nal, Xbox 360-nal, PlayStation 3-mal, vagy PlayStation 4-gyel tulajdonosok számára.

Az epizodikus játékok esetében nem újdonság, hogy a teljes évad megjelenése környékén ingyenesen kínálják az első epizódot. Jellemzően a Telltale Games címeinek esetében is így szokott ez lenni.

Ha eddig még nem próbáltátok ki a Resident Evil: Revelations 2-t, és konzol csücsül a nappalitokban, akkor itt a remek alkalom arra, hogy belevessétek magatokat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)