Hirdetés

Resident Evil Revelations 2 - epizodikusan érkezik a horror

|

Kiderült, hogy a Resident Evil Revelations 2 először nem egy komplett játékként, hanem párórás részenként jelenik meg.

Hirdetés

A Resident Evil Revelations 2 kiszivárgása után alig maradt időnk meglepődni, mert nem sokkal később a Capcom hivatalosan is bejelentette a játékot.

Azóta még már felszedegettünk pár információmorzsát a karakterekkel kapcsolatban, most pedig egy sajtóközleményből azt is megtudtuk, hogy a játék epizodikus formában érkezik. A Resident Evil Revelations 2 kampányát négy részre osztották, amelyek mindegyike "több órányi" játékidőt tartalmaz és egy sorozathoz hasonlóan mindig pont a legnagyobb izgalmak közepette érnek véget. A játék epizódjai is hetente érkeznek majd, úgyhogy legalább nem kell majd sokat várni a folytatásig.

A Capcom elmondta, hogy a Resident Evil Revelations 2-t epizódonként is megvásárolhatjuk majd, egyenként 5,99 euróért vagy megvehetjük az egészet egyben 24,99 euróért. Amint kipörgött az egész "szezon" a Capcom dobozos változatban is megjelenteti a játékot, amihez valamilyen extra tartalmat is hozzácsapnak, de az áráról vagy a megjelenés pontos idejéről egyelőre semmit sem tudunk biztosan.

A Resident Evil Revelations 2 megjelenés 2015 elején várható Japánban, nálunk pedig valószínűleg egy kicsivel később. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)