Hirdetés

Resident Evil: Revelations 2 - kiszivárgott 15 perc gameplay

|

Van egy több mint negyedórás videónk a Resident Evil: Revelations 2 játékmenetéről, amely még a TGS 2014-ről származik. Egy kis horrort valaki?

Hirdetés

Felkerült a világhálóra egy hosszabb gameplay videó, amely a Resident Evil: Revelations 2 játékmenetét hivatott bemutatni és a Tokyo Game Show 2014 alatt rögzítették. 

Az angol szinkronnal, mégis japán felirattal és kommentárral ellátott gameplay demóban azt láthatjuk, amint Claire Redfield magához tér, kiszabadítja Moira Burtont és felfedeznek egy földalatti területet, mielőtt összetűzésbe keverednének a rájuk vadászó szörnyekkel:

A várhatóan 2015 elején PC, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 és Xbox One platformokra megjelenő Resident Evil: Revelations 2 főszereplőit és helyszínét már korábban megismertük és az epizodikus formula lehetősége is felmerült, de a fenti gameplay videó mellett ne hagyjátok ki az első trailert sem, hogy biztosan képben legyetek a Capcom horrorjával kapcsolatban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)