Hirdetés

Resident Evil: Revelations 2 - így kezdődik minden (videó)

|

A Capcom a hétvégére bedobta a Resident Evil Revelations 2 intróját, aminek a Resident Evil rajongók nagyon fognak örülni. Ezekkel a jelenetekkel veszi kezdetét a folytatás.

Hirdetés

Közeleg  a Resident Evil: Revelations 2 megjelenése, az intróban az utóbbi évek legviccesebb kamureklámját is láthatjuk. A trailer az emberi jogok védelméért küzdő TerraSave szervezet hirdetésével nyit.

„TerraSave, mert a 'Terr'-nek nem feltétlenül kell 'orist'-tal végződnie.” Egy egész hordányi marketinges többhetes brainstormingjának eredménye lehetett a fenti mondat. A videó bemutatja Claire Redfieldet és Moira Burtont, akik épp a céges partin élvezik az életet, amíg néhány, nagyon durván felfegyverzett alak el nem rabolja őket.

A Resident Evil: Revelations 2 PS3-ra, PS4-re, Xbox 360-ra, Xbox One-ra és PC-re érkezik 2015-ben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)